SEGUIMENT D'UN TRACTAMENT DE REMODELADOR FACIAL. (Remodeling Face)

Client: Rosario P. R. de 64 anys d'edat. Presenta una pell amb tendència a la flaccidesa, d'aspecte mat i una mica grogosa, porus dilatat, gruixuda, sensible i cuidada. Persona ordenada en la seva higiene, alimentació i cures estètiques.

Es fa una sessió de manteniment cada 3 o 4 setmanes. Ara s'ha fet un intensiu de 5 sessions, una per setmana.

Es van aplicar olis essencials d'encens i mirra, oli de argan i rosa mosqueta. Crema d'àcid hialurónic i mascareta de llevat de cervesa a més de col·lagen i elastina. Mitjançant l'aparell i els seus diferents tipus de corrent aquests productes penetren a la profunditat desitjada a cada moment.

Resultats: Tonificar, oxigenar, hidratar i nodrir totes les capes de la pell de rostre i coll així com dels músculs facials, produint-se una recuperació de la vitalitat general, millorant la circulació sanguínia i limfàtica, aconseguint la remodelació de l'oval facial, reducció de despenjaments i arrugues, atenuació del solc nasogenià, elevació de pòmuls i celles, ulls més oberts. La pell adquireix una aparença més jove i lluminosa.

Aquest tractament provoca la autoregeneració natural de les zones tractades, de manera que durant alguns dies després de la seva aplicació el treball contínua de forma autònoma.

         
1ª sessió 2ª sessió 3ª sessió 4ª sessió 5ª sessió
         
Detalls abans del tractament
     
  Després de l'última sessió