Index

Presentació

Teràpies Naturals

Estètica Terapèutica

Ecola

Enllaços

On som

 

APARELLS


 

Consideracions generals

Els tractaments estètic i de salut per mitjà de corrents elèctrics van començar en el segle XIX amb l'aplicació de corrents faràdiques que s'acabaven de descobrir .

Existeixen diferents tipus d'aparells en funció de la energia emprada tot i que els seus efectes sobre el teixit viu són similars en tots ells.

 • Corrent faràdic. Corrent elèctric variable o alterna. Usat sobretot com a estimulador muscular.

 • Corrent galvànic. Corrent elèctric de direcció i intensitat constants.

 • Alta freqüència. Més potent que l'anterior, s'utilitza sobretot en la depilació elèctrica.

 • Ultrasons. Sons d'alta freqüència no audibles per la oïda humana.

 • Radiofreqüència. Son impulsos electromagnètics, com les ones de ràdio.

 • Làser. Feixos de llum ordenats i controlats per a evitar que es dispersin. Tot i que sembla molt modern, es va començar a fer servir en tractaments estètics l'any 1993 i en l'actualitat el seu ús queda restringit a la cirurgia.

 • Llum polsada. Llum d'alta intensitat similar al flash fotogràfic. S'anomena també "làser fred" tot i no tenir cap relació amb aquest. També es fa servir en depilació i el seu ús és relativament nou, de manera que no és possible valorar els resultats a mig termini.

Tots aquests dispositius funcionen induint microvibracions a nivell molecular als teixits subcutanis, provocant reaccions tèrmiques, químiques i mecàniques sobre la zona tractada. Els resultats són:

 • Hipertèrmia.  Al augmentar la temperatura ho fa també l'activitat biològica de les cèl·lules.

 • Augment de rec sanguini.

 • Facilitar el drenatge de la limfa i l'evacuació de toxines.

 • Permeabilitzar la pell per tal d'aconseguir una millor absorció dels productes aplicats.

 • Hiperoxigenació de la zona a través de la formació d'ozó.

 • Tonificació del teixit muscular i estimulació de la producció natural de col·lagen.

La utilització d'aquests aparells no queda exempta de riscos i per això recomanem acudir sempre a professionals experimentats. Els principals inconvenients són la possible aparició de cremades o diferents graus d'irritacions a la pell.

 

Els nostres aparells
 

RADIOFREQÜÈNCIA (Biofacel)

El Biofacel, un modern aparell de radiofreqüència, molt ben equilibrat que proporciona màxims resultats i cap risc ja que no aporta corrents elèctrics al cos, sinó camps de radiofreqüència, d'aquesta manera és impossible provocar cremades i no existeix limitació de temps ni de sessions.

Permet tractaments facials i corporals, reduir arrugues i taques, reafirmar i remodelar qualsevol part del cos o realitzar tractaments anticel·lulitics o lipolítics.

Realitza un profund micromassatge que revitalitza el metabolisme de la pell i de la musculatura subjacent. Estimula la circulació sanguínia i limfàtica activant així la regeneració cel·lular i te un efecte antioxidant i reafirmant, provocant la formació natural de col·lagen.

 

"CORPO 02" MULTIFUNCIONAL

Aparell d'electroestimulació polivalent. Per a tractaments corporals. Treballa amb diferents corrents elèctrics de baixa freqüència i pot ser configurat per a una amplia gama de funcions ja que actua en processos anticel·lulitics o lipolítics, regeneració del teixit conjuntiu subcutani, reafirmació i tonificació, pot operar como a antiàlgic i recuperador funcional muscular (gimnàstica passiva). Pot aplicar-se de forma mono o bipolar (un o dos elèctrodes) i les seves funcions venen controlades amb un microprocessador que l'hi proporciona les màximes condicions de seguritat per al usuari.

   

REMODELADOR FACIAL "Remodeling Face"

Aquest aparell és amb nosaltres quasi tant temps com el propi centre i no l'hem pogut substituir perquè continua sent el millor en la seva gama.

D'aplicació exclusivament facial, és idoni per a redibuixar les formes del rostre, reafirmar l'oval, aixecar celles i pòmuls, reduir despenjaments i remodelar contorn d'ulls i mentó. Tonifica i afavoreix la regeneració dels teixits fins i tot en les capes més profundes.

És una teràpia profunda de la pell, un tractament de salut que li retorna el vigor i li aporta un aspecte sa i juvenil.
Els resultats són clarament visibles ja en la primera sessió i no presenta cap tipus de contraindicacions.
En aquests moments Koré és l'únic centre a Catalunya en aplicar el “Remodeling Face”.

Seguiment d'un tractament

 
   

DEPILACIÓ ELÈCTRICA

Aplicació puntual de corrent d'alta freqüència per a la eliminació permanent del pèl, provocant petites i localitzades descàrregues al fol·licle pilós. És el sistema clàssic i, segons la nostra experiència, el més fiable. L'únic inconvenient és la molèstia provocada per la descàrrega i els seus avantatges són l'absència d'efectes secundaris, la higiene total i la supressió definitiva i irreversible de tot tipus de pèl en qualsevol tipus de pell.

     
Des de 1987