Index

Presentació

Terąpies Naturals
Terąpies manuals
Mčtodes osteopątics
Naturopatia
Terąpies energčtiques

Tractaments
Aparells
Xec Obsequi

Estčtica Terapčutica

Escola

Enllaēos

On som

 

  TRACTAMENTS
 

Acne

Es combina el Drenatge Limfątic, radiofreqüčncia, cosmčtica especialitzada i depuratius.


Tractaments Infantils (des de 0 anys)

Son una de les nostres especialitats des de 1990.

En infants: enuresis, pors, manca de concentració o de comunicació, estrčs per sobrecąrrega d'activitats. Canvis importants com comenēar la guarderia, canvis de col·legi, integració amb noves cultures, separació dels pares o l'arribada d'un germanet. També tractem problemes posturals deguts al pčs de les motxilles escolars o a les hores de jocs d'ordinador. Lesions esportives o traumatismes per cops, caigudes, etc.

En nadons: tots els problemes derivats del part, lactąncia, son, digestius, disfuncions motores, etc. Recomanem iniciar el tractament des del moment del embarąs.

Basats en la Terąpia Craneo-sacral i tčcniques associades, apliquem la terąpia necessąria en cada moment en funció de la resposta del nen, mai fem tractaments estandarditzats.


Obesitat
i Cel·lulitis

Apliquem tčcniques i productes naturals i que no provoquen efectes secundaris, com el Drenatge Limfątic, Fitoterąpia, Dietčtica, Hidroterąpia, Quiromassatge, Aparells especķfics o gimnąstica.

Document sobre perdre pes


Pre i post operatoris

Son necessaris per a preparar el cos per a una intervenció quirśrgica i per a minimitzar el seus efectes posteriors i ajudar a la cicatrització, eliminació d'edemes, hematomes i regeneració de teixits.


Pre i post part

Necessaris per preparar l’organisme per el part i per mitigar els efectes posteriors sobre el nostre cos, ajudant a cicatritzar, eliminar edemes, estries i a regenerar els teixits.

 

     
Des de 1987