Index

Presentació

Teràpies Naturals
Teràpies manuals
Mètodes osteopàtics
Naturopatia
Teràpies energètiques

Tractaments
Aparells
Xec Obsequi

Estètica Terapèutica

Escola

Enllaços

On som

 

  TERÀPIES MANUALS
 

Reflexologia Podal

La Reflexoteràpia Podal te el seu origen en la idea de que en els peus està representat, esquemàticament, tot el cos i els seus sistemes orgànics. Por mitjà del massatge en zones concretes s’influeix de forma reflexa en els corresponents òrgans interns.

En definitiva, es tracta de millorar el funcionament fisiològic de tot el cos, ja que aquest massatge activa la circulació sanguínia, promou el desbloqueig dels impulsos nerviosos, produeix energia i calma l’estrès i la tensió, gràcies a això, qui rep el massatge posa en marxa les pròpies defenses naturals.

Isabel Mulero ha creat un mètode propi en base a més 25 anys d’experiència en aquesta tècnica.

Documents Reflexologia Podal       Curs Reflexologia Podal

 

Quiromassatge

Es parla de massatge en els llibres sagrats hindús 3.000 anys abans de J.C. Els egipcis el van practicar. Hipócrates va establir algunes regles per efectuar massatge que s’apropen molt als coneixements actuals.

El Quiromassatge tal i com el coneixem actualment el devem al Dr. V. L. Ferrándiz, metge naturista que va desenvolupar les tècniques necessàries per convertir-lo en un sistema terapèutic eficaç.

És el sistema que practiquem i ensenyem a Koré ja que la directora, Isabel Mulero, va ser alumna directa del Dr. Ferrándiz.

Efectes del massatge sobre l’organisme: Activa la circulació de la sang. Estimula la circulació limfàtica. Tonifica el sistema nerviós. El teixit muscular agafa més volum i es fa més ferm i elàstic. Augment del metabolisme. Facilita el funcionament de l'aparell digestiu.

Curs de Quiromassatge

 

Kinesiologia

Iniciat pel Dr. Goodhearth els anys 60, va ser el seu col·laborador el Dr. John Thie, qui li va donar la forma de "Touch for Healt" uns deu anys més tard. És un tractament global destinat a localitzar i tractar desequilibris energètics corporals.

Es treballa sobre els músculs ja que és en ells on es produeix la interacció cos-ment i a través d'ells connectem amb el Sistema Nerviós Central.

Els músculs són els que mouen els ossos i estan connectats amb tots els sistemes orgànics i amb els meridians d'energia.

La Kinesiologia integra coneixements de Medicina China, Neurología i Naturopatía.

Serveix per ajudar a que l'organisme s'auto-equilibri, també per a detectar quins productes o tractaments que ens poden beneficiar o perjudicar.

 

Drenatge Limfàtic Manual (DLM)

Té el propòsit d'afavorir el drenatge del líquid intersticial acumulat als teixits, la circulació de la limfa per el sistema limfàtic i l'eliminació de substancies de rebutg.

Actua també sobre el sistema nerviós autònom produint efectes sedants i relaxants.

El DLM és un mètode inventat i desenvolupat pel Dr. Vodder, i va ser presentat oficialment al 1936.

Mitjançant unes manipulacions suaus i rítmiques sobre el teixit conjuntiu, s'aconsegueix drenar i depurar el sistema limfàtic.

En estètica el DLM s'aplica en tractaments de l'acne, cel·lulitis, edemes facials, tractaments per aprimar, etc.

us terapèutic en edemes linfoestàtics, malalties reumàtiques, afeccions de les vies respiratòries, tractaments pre i post-operatoris, cremades, traumatismes, dolors osteoarticulars, trastorns del teixit conjuntiu, etc.

Curs de Drenatge Limfàtic Manual

 

On-Time Massage

Desenvolupat per Isabel Mulero des de l’any 1992, és un massatge en cadira que presenta resultats molt complets i terapèutics.

S’aconsegueix: relaxació muscular, estimulació del sistema limfàtic i eliminació de toxines, tonificació de tots els sistemes orgànics i millorar la circulació de la energia corporal.

Pot aplicar-se en domicilis particulars o a qualsevol lloc públic, com hotels, oficines, convencions, etc. ja que no es necessari despullar-se ni aplicar olis ni cremes.

En el "On-Time Massage" es combinen tècniques de Quiromassatge, Digitopuntura, Drenatge limfàtic i Reflexologia podal.

La cadira portàtil on s’efectua el massatge permet al client adoptar una postura relaxada a l’hora que facilita el treball del massatgista. 

Curs de On-Time Massage

 

Reflexodrenatge Podal

A partir de la practica i l’observació dels resultats hem elaborat tècniques de drenatge limfàtic a través de las zones reflexes dels peus.

Tractem amb èxit problemes de retenció de líquids, obesitat, bursitis, postoperatoris de qualsevol tipus, sense actuar directament sobre la zona afectada.

Aquesta tècnica es va anar construint a través del tractament de diversos casos en els que no es podia manipular la zona afectada directament, per exemple: en els primers dies en postoperatoris, en cirurgia facial, èczemes o presencia de zones embenades o enguixades, observant que els resultats eren tant satisfactoris com un tractament de DLM convencional.

Es va presentar públicament al SITEM-1998

Documents Reflexodrenatge Podal     Curs de Reflexodrenatge Podal

     
Des de 1987